Günther Steiner indrømmer bekymrende data om stærkt opgraderet Haas

Foto: Shutterstock

Haas-boss Günther Steiner har indrømmet, at den nye bil ikke har præsteret, som de havde håbet på.

Hverken Kevin Magnussen eller Nico Hülkenberg leverede en god placering i lørdagens sprintløb. Det havde man ellers håbet på hos Haas, der i denne weekend har introduceret en helt ny bil.

Det har ladet vente på sig i lang tid, men i denne weekend fik Magnussen og Hülkenberg endelig den nye bil.

Derfor havde mange en klar forventning om, at Haas ville vise forbedret ydeevne på deres hjemmebane. På trods af de nye opgraderinger, så begge kørere ud til at have det svært. Derfor har det heller ikke positive resultater indtil videre.

I kvalifikationen til sprintløbet blev Hülkenberg nummer 16, og sluttede som nummer 15. Endnu værre gik det for Magnussen, der kvalificerede sig som nummer 17. Han endte dog med at køre over stregen som nummer 18.

Efterfølgende har teamchef Günther Steiner indrømmet, at deres opgraderinger ikke har fungeret, som de havde forventet.

“Det gik ikke efter planen i dag. Vi har mere arbejde at gøre, men i første omgang er vi ikke særlig tilfredse med det, der vi har set. Så vi må se, hvordan vi tackler det i morgen (søndag, red.),” sagde han ifølge PlanetF1.

“Vi fandt et par ting, der gik i den forkerte retning. Men det er svært at drage en konklusion efter en træning, to kvalifikationssessioner og et kort løb. Men i øjeblikket er vi nødt til at finde mere, da opgraderingen ikke har gjort, hvad vi forventede.”

Derfor håber både han og de to kørere, at de med tiden kan få mere ud af opgraderingerne. Dette kan dog kræve, at de får flere træningssessioner, hvor de kan hente data.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023