Günther Steiner: ‘Hvorfor helvede gør jeg det her?’

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Alt er ikke en dans på roser for Haas-teamchef Günther Steiner, og det lægger han ikke skjul på.

Der bør ikke herske tvivl om, at Günther Steiner i de seneste år er blevet en populær skikkelse i Formel 1. Det skyldes primært hans deltagelse i Netflix-hittet ‘Drive to Survive’, hvor han flere gange kommer med voldsomme udbrud.

Hvad langt fra alle er klar over er, at Steiner er en meget travl mand. Ikke nok med, at han står for at drive det mindste Formel 1-hold i feltet, så har han også sin egen kompositdesign- og fremstillingsvirksomhed i USA.

Ved siden af dette har han også fundet tid til at skrive og udgive bogen ‘Surviving to Drive’, hvor han fortæller om Haas’ tumultariske 2022-sæson i Formel 1.

I et nyt interview med mediet RaceFans tøver Steiner derfor heller ikke med at afsløre, at han kører sig selv hårdt. Derudover siger han også, at der er tidspunkter, hvor han stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor han gør det.

“Det er ret trættende,” svarer han, da han bliver spurgt om hans arbejde og livsstil.

“Men i sidste ende, får du den ekstra energi til at gøre det, hvis du vælger at gøre noget.”

“Der er nogle dage, hvor man virkelig tænker: ‘Hvorfor pokker gør jeg alt det her?’. Helt ærligt, så tænker man bare over det. Men jeg synes, at det er et privilegium i livet at gøre ting, man virkelig godt kan lide at gøre.”

“Jeg hader ikke nogen af de ting, jeg gør. Det er klart, at jeg er nødt til at udføre opgaver, som jeg hader på daglig basis. Men det er i 50 minutter eller 20 minutter. Som at tale med en journalist med rødt hår, hvilket er en af dem,” siger han med et smil på læben.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023