Günther Steiner får skylden for Haas’ manglende point

Foto: Charles Coates/Getty Images

Både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg har hørt meget for, at de ikke henter point. Spørger man tidligere Formel 1-kører Ralf Schumacher, er det ikke kun deres skyld.

Haas måtte forlade Ungarns Grand Prix uden et eneste point til kontoen. Det er bestemt ikke første gang, at det er sket i denne sæson, og Ralf Schumacher kaster skylden på teamchef Günther Steiner.

Den tidligere Formel 1-kører mener, at det ville gavne det amerikanske hold, hvis Steiner begyndte at stille de ‘samme krav til sig selv’, som han gør til andre.

Haas scorede sidst point ved Miamis Grand Prix, selvom Hülkenberg har kvalificeret sig i top-10 i fire af de seneste seks løb.

Han har vist, at bilen kan have god succes i kvalifikationen, hvilket han også gjorde på Hungaroring. Her startede han på en 10.-plads, men 70 omgange senere kørte han over stregen som nummer 14. Holdkammeraten Kevin Magnussen sluttede som nummer 17.

Flere gange i denne sæson har både Magnussen og Hülkenberg kørt anstændige kvalifikationer, kun for at holdet ikke har været i stand til at gentage succesen om søndagen.

Dette har nu fået Schumacher til at lange ud efter Steiner. Han er i forvejen ikke den store fan af teamchefen, efter fyringen af hans nevø, Mick Schumacher.

“Det er klart. Bilen var god sidste år, og der er ikke sket noget siden. Det ville bare være godt, hvis teamchefen stillede de samme krav til sig selv og til holdet, som han stiller til andre,” sagde han til Sky Deutschland.

“Én ting er klart, hvilket er, at de gør et godt stykke arbejde i kvalifikationen. Især én af dem. Bilen gør bar ikke, hvad en skal.”

“Du kan ikke skyde skylden på alt med det faktum, at det er et lille hold. Du er trods alt en del af Formel 1, og du skal forbedre dig. Der er et stort potentiale der.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023