Günther Steiner er ikke i tvivl om hvem af disse to kører er hans favorit

Foto: Mark Thompson/Getty Images

I lang tid har der især været ét spørgsmål, der har domineret i Formel 1. Er det Lewis Hamilton eller Max Verstappen, der er den bedste racerkører?

Lige siden 2021-sæsonen har der især været et spørgsmål, der har delt vandene i Formel 1: Hvem af Lewis Hamilton og Max Verstappen er den bedste racerkører?

Både Hamilton og Verstappen har en stor fanskare, som ikke er i tvivl om, hvem der er bedst. Begge lejre har deres egne argumenter for, hvorfor netop deres favorit er den bedste af de to kørere.

Ingen kan dog argumentere for, at de ikke begge har vist stor kvalitet som racerkørere på højeste niveau. Derfor kan man ikke benægte, at de begge er meget dygtige kørere.

Dette ændrer dog ikke på, at når det kommer til personlige præferencer, så har alle en. Det samme er tilfældet for Haas-chefen Günther Steiner, hvilket han for nylig har afsløret i et interview med Sky Sports F1.

I dette interview blev han stillet flere spørgsmål, hvoraf et af dem var, om han helst ville have Hamilton eller Verstappen til at køre for Haas. Det så ikke ud til at være et svært valg for Steiner, der nærmest øjeblikkeligt svarede på spørgsmålet.

“Max,” svarede han, og da han blev bedt om at uddybe sit valg, svarede han med følgende:

“Han er bare inde i en stime for tiden. Han kan ikke gøre noget forkert efter min mening. Alt, hvad han gør, hænger sammen. Så man vælger selvfølgelig den fyr, der har heldet knyttet til sig. Han har naturligvis også talent. Han er ikke kun heldig, men har også masser af talent.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023