Günther Steiner afviser Ferrari-rygter: ‘Hvis jeg bare havde svaret’

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Haas har haft store problemer i denne sæson. De har klaret sig godt i kvalifikationen, men i selve løbet har de ikke imponeret.

Haas har i denne sæson leveret flotte præstationer i kvalifikationen. Det omfatter blandt andet Nico Hülkenbergs andenplads i Canadas Grand Prix samt Kevin Magnussens fjerdeplads i Miamis Grand Prix.

I selve løbene har de ikke formået at holde fart i deres biler, og det har naturligvis skabt problemer for dem. Det samme er noget, som Charles Leclerc og Carlos Sainz oplever hos Ferrari.

Det har medført, at der har været spekuleret i, at Ferrari-delene på bilerne er problemet. Teamchef Günther Steiner har dog afvist dette, og har udtalt, at det er vigtigt at se ‘på det store billede’.

“Der ser ud til at være en parallel. Naturligvis i forskellige regioner, da de starter længere fremme. Jo mindre snavset luft du har, desto lettere er det,” sagde Günther Steiner ifølge RacingNews365.

“Men de falder tilbage på nogle baner. Så det ser ud til, at der er lidt et mønster med dem. Hvis jeg havde svaret, ville vi arbejde på det. Vi plejede at sige, at det var vindtunnelen og sådanne ting, men du skal se på det store billede.”

“Jeg siger ikke, at det er det, men man ser som sagt på alt. Kan det være affjedringen? Ja, men vi skal vide, hvad det er, hvis det er affjedringen.”

“Jeg kan ikke bare gå til Ferrari og sige: ‘Det er jeres skyld, vi har problemerne, og I skal løse det’. Det er ikke så nemt. Man skal forsøge at finde ud af, hvor problemerne kommer fra. Vi er nødt til at forstå det, for i sidste ende, så er det samme problem som Ferrari har.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023