Günther Steiner afslører massive opgraderinger på Haas-bilen

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Haas-boss Günther Steiner har afsløret, at der er store opgraderinger på vej.

Tingene er bestemt ikke gået Haas’ vej i denne sæson. Det amerikanske Formel 1-hold har haft store problemer med at håndtere dækslid på deres VF-23, hvilket har kostet dem mange point.

Selvom der ved flere lejligheder har været tale om flotte præstationer fra Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg, har det ikke resulteret i point.

I alt er det blevet til 12 point mellem de to kørere. Derfor er der ingen tvivl om, at der er plads til forbedringer. Og nu tyder det på, at de faktisk er på vej.

Haas har planer om at introducere store opgraderinger i forbindelse med deres hjemmeløb i Austin. Der er tale om markante forbedringer, som vil udstikke kursen for deres 2024-bil.

“Vi startede, det var OK og kunne derefter ikke gøre nogen fremskridt præstationsmæssigt. Vi kunne bare ikke finde en bedre præstation,” sagde Steiner ifølge RacingNews365.

“Derfor kom vi ikke med opgraderinger, fordi der ikke var noget, der skulle opgraderes. Det vi fandt, var ikke bedre. Så vi var nødt til at lave en kovending og gå i en anden retning.”

“Det er, hvad vi har gjort. Før sommerferien besluttede vi at gøre det, og nu bringer vi noget til Austin. For os er det en stor opgradering til den retning, vi vil gå næste år.”

“Vi vil gerne lære så meget som muligt og forhåbentlig bringe bedre præstationer i de sidste fem løb. Vi er nødt til at se, hvad det gø, men også forstå, hvor vi skal hen næste år. For med hvad vi har nu, ved vi ikke, hvad bilen gør fra weekend til weekend.”

“Jeg vil ikke kalde det en ‘B-spec’, da vi ikke har ændret affjedringen eller gearkassen. Vi er gået med karrosseristilen, som mindst syv af de andre hold har fået.”

“Så vi vil gå i den retning og bare starte på en frisk med konceptet, som forhåbentlig vil give os nogle bedre præstationer over tid. Det har vi ikke kunnet få med det her koncept, vi har haft indtil nu.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023