Godt nyt for Max Verstappen efter skandale ved præmieoverrækkelse

Foto: Shutterstock

Max Verstappen har fået en nyhed, som han kan glæde sig over. Den hollandske verdensmester kan nemlig se frem til at få erstattet sit ødelagte trofæ.

Traditionen tro, var Max Verstappen at finde ved præmieoverrækkelse efter Ungarns Grand Prix. For syvende gang i træk havde han nemlig formået at køre sig til en sejr.

Efter at have fået overrakt deres trofæer, begyndte fejringen for Verstappen, Lando Norris og Sergio Perez. Her er det sædvane, at de involverede kørere sprøjter løs med de champagneflasker, de får udleveret.

Norris havde dog en ret alternativ måde at få gang i sin champagneflaske på. Han valgte at slå den ned i podiet, hvilket fik Verstappens trofæ til at vælte ned på gulvet.

Da der er tale om et trofæ lavet i porcelæn, kunne det naturligvis ikke holde til en sådan tur. Derfor gik det i stykker med det samme.

Nu har Sky Sports-journalist Craig Slater dog en god nyhed til Verstappen, da han har afsløret, at hollænderen får et nyt trofæ.

“Lando Norris åbnede sin champagneflaske ved at smadre den ned på podiet og ødelægge det trofæ, som er et af årets smukkeste,” sagde Slater på Sky Sports News.

“Det er et håndlavet stykke porcelæn til en værdi af omkring 40.000 euro. Men nu er det nyt, og det er gode nyheder for Max Verstappen.”

“Den administrerende direktør for Herendi (virksomheden, der laver trofæerne, red.) har netop udsendt denne meddelelse.”

“Selvom de er kede af skaden, genskaber de det ødelagte trofæ til vinderen af Ungarns Grand Prix i 2023, Max Verstappen. Det skyldes, at der er en livstidsgaranti for erstatning for alle deres produkter.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023