Gianpiero Lambiase udtrykker loyalitet over for Max Verstappen: ‘Tror ikke det sker igen’

Foto: Gianpiero Lambiase og Max Verstappen / Gettyimages

Løbsingeniør Gianpiero Lambiase har samarbejdet med Max Verstappen længe, og det har han planer om at fortsætte.

Gianpiero Lambiase tror ikke, at han kommer til at arbejde med andre kørere end Max Verstappen. Den anerkendte løbsingeniør ser ikke sig selv arbejde for en anden kører. I et interview med De Telegraaf fortæller han, at han vil søge en helt anden udfordring, hvis samarbejdet skulle stoppe.

Verstappen har været en del af Red Bull siden Spaniens Grand Prix i 2016. Lambiase kan bryste sig af at have været ved holdet i endnu længere tid. Derfor har han også arbejdet sammen med kørere som Vitantonio Liuzzi, Paul di Resta, Daniil Kvyat og Sergio Perez.

Lambiase har dog arbejdet fast sammen med Verstappen i de seneste år. Og nu har han slået fast, at han ikke tror, at han kan arbejde sammen med en anden kører. Ligeledes har Verstappen også indikeret, at han ikke kan forestille sig at skulle arbejde med en anden løbsingeniør.

“Den dag, hvor Max og jeg ikke længere arbejder sammen i dette setup, vil være dagen, hvor jeg gerne vil påtage mig en anden udfordring,” sagde Lambiase til De Telegraaf.

“Jeg synes ikke, det er rimeligt over for nogen anden kører, hvis vi forsøger at efterligne, hvad jeg har gjort med Max siden maj 2016. Jeg ser det her som noget utroligt specielt, og jeg tror ikke, at noget som dette vil ske igen.”

Lambiase har derfor være med Verstappen siden han blev en del af Red Bull. Og selvom de ofte taler hårdt til hinanden via radioen, mener Lambiase, at det er afgørende for hollænderens succes.

“I det øjeblik du begynder at tænke: ‘Jeg ved ikke, om jeg skal sige det, for så bliver han måske sur’, er sagen allerede tabt,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023