George Russell: Uden disse ville Red Bull stadig have den hurtigste bil

Foto: Eric Alonso/Getty Images

George Russell er ikke i tvivl om, at Red Bull fortsat ville have haft den hurtigste bil i år, selvom de ikke havde været udstyret med sidepods.

I forbindelse med Monacos Grand Prix indførte Mercedes en opdateret version af deres bil med sidepods. Dermed besluttede sig for endelig at opgive deres kontroversielle ‘zeropod’-design.

Med de nye sidepods på den opgraderede version af W14, har Mercedes nu et mere konventionelt design. Det minder på flere punkter det design, som Red Bull har været pionerer for.

Det britiske hold havde deres bedste løb i sæsonen under Spaniens Grand Prix, hvor Lewis Hamilton og George Russell begge var på podiet. De var dog på igen måde en trussel for Max Verstappen på førstepladsen.

Efter løbet i Barcelona har Russell hævdet, at Verstappen stadig kunne have vundet, selvom RB19 ikke havde sidepods.

“Jeg er sikker på, at Red Bull kunne køre uden sidepods på deres bil, og stadig være de hurtigste,” sagde han til Sky Sports.

“Det er lidt mere komplekst end som så, men ikke desto mindre er jeg virkelig tilfreds med det arbejde, teamet har udført. Det viser, at de skridt, vi har taget, er skridt i den rigtige retning.”

Derudover understregede han, at han ikke mente, at deres sidepods var skyld i det gode resultat i Spanien. Han svarede også på, hvorfor de ikke havde skiftet tidligere.

“Det er ikke vores sidepods, der gør forskellen. Det kan være en faktor, men magien er ikke i disse sidepods,” sagde han.

“Vi introducerede det på bilen, for at udelukke sidepods. Magien er blevet udført på gulvet under bilen. Det er det samme for alle hold.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023