George Russell tager fuldt ansvar for kollision med Max Verstappen

Foto: Andreja Cencic/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

George Russell har indrømmet, at det var ham, der var skyld i kollisionen mellem ham og Max Verstappen.

George Russell og Max Verstappen lå i tæt kamp om en position halvvejs gennem løbet. Red Bull-stjernen gjorde et forsøg på at overhale Russell i sving 12, hvor de kolliderede.

Det resulterede i, at Verstappen fik skader på sin frontvinge. På trods af dette lykkedes det ham at vinde løbet i Las Vegas. Lige så godt gik det ikke for Russell, som fik en straf på fem sekunder, hvilket kostede ham dyrt.

Den britiske racerkører krydsede målstregen som nummer fire, men på grund af tidsstraffen blev han rykket ned på 8.-pladsen. Derfor måtte han acceptere en dårligere placering end holdkammeraten Lewis Hamilton.

Efter løbet påtog Russell sig skylden for kollisionen mellem ham og Verstappen.

“Det var ret ligetil, indtil hændelsen med Max,” sagde Russell ifølge RacingNews365.

“Jeg så ham simpelthen ikke i den blinde vinkel. Jeg forventede ikke en overhaling. Jeg kæmpede ikke engang rigtigt med ham, fordi vi vidste, at Max ikke var med i vores løb.”

“Vi skulle bare holde liv i dækkene. Det var en sikker podieplacering, der lige blev smidt væk igen. Denne sæson har været virkelig skuffende og meget frustrerende. Forud for Abu Dhabi er der kun et par point mellem os og Ferrari.”

Han forklarede også, at kontakten ikke havde konsekvenser for hans bils præstation. Derimod påpegede han, at det primært var en Safety Car, der kostede ham en plads på podiet.

“Hvis det ikke var for Safety Car, var vi fortsat og ville være kommet på podiet. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Jeg er bare virkelig frustreret. Jeg kan ikke rigtigt få en pause,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023