George Russell skiftede mindset efter at have hørt Fernando Alonsos største fortrydelse

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Mercedes-stjernen George Russell ændrede sin mentalitet efter at have taget ved lære af Fernando Alonso.

Denne sommer lyttede Mercedes-stjernen George Russell til en podcast med Fernando Alonso, hvilket fik ham til at ændre sit mindset.

Efter at have lyttet til podcasten, forsøger han nu at lyde livet som en af de største stjerner i motorsportens verden.

Russell befinder sig bag holdkammeraten Lewis Hamilton i den samlede stilling. I skrivende stund er han nummer otte, efter et par skuffende løb, hvor han har tabt point.

I Qatar gik det også galt for Mercedes, da Russell og Hamilton havde et sammenstød allerede i første sving. Det medførte, at sidstnævnte måtte trække sig fra løbet, mens Russell fik store skader på sin frontvinge.

I podcasten ‘Beyond The Grid’ har Russell udtalt sig om, at han forsøger at blive bedre til at nyde livet. Det er et mindset, som han har taget til sig, efter at have lyttet til en podcast med Alonso.

“Siden vi vendte tilbage fra sommerpausen, har vores tempo været virkelig stærkt. Jeg giver alt for at vinde et løb i denne sæson. Singapore var en chance, men jeg håber, der vil være endnu en,” sagde Russell i podcasten.

“Der har været en lille mentalitetsændring fra min side i forhold til, hvordan jeg arbejder med ingeniører, opsætningen af bilen og at nyde livet lidt mere.”

“Jeg lyttede til en podcast med Fernando (Alonso, red.), hvor han sagde, at hvis han kunne ændre ændre en ting i sin karriere, ville han ønske, at han nød øjeblikket mere, da han var yngre. Det gav genklang hos mig, fordi jeg lever min drøm her.”

“Jeg er så dedikeret, og jeg ser på hver eneste detalje og giver den alt, men nogle gange glemmer man at nyde det sammen med folk omkring en. Det betyder ikke, at jeg er mindre professionel. Jeg nyder bare mit liv mere, hvem jeg har derhjemme, min boligsituation. Jeg er meget gladere.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023