George Russell med dårligt nyt

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

George Russell har afsløret, at han har svært ved at få det maksimale ud af sin bil i denne sæson.

Den 25-årige George Russell fik sin debut for Mercedes sidste år. Her beviste han flere gange, at han er en kører, der er værd at satse på til fremtiden.

Russell stod for at køre Mercedes’ eneste sejr hjem i 2022. Desuden var det også hans første og hidtil eneste sejr i Formel 1.

Den britiske racerkører havde naturligvis håbet på en sæson med mere sæson, men hidtil har det ikke været tilfældet. Derimod har han klaret sig dårligere end holdkammeraten Lewis Hamilton i seks ud af ni løb.

Det har naturligvis også betydet, at der er stor forskel på deres placering i det samlede klassement. Her kan Hamilton bryste sig af en fjerdeplads med 106 point, mens Russell må nøjes med en syvendeplads og 72 point.

“Tingene fungerer bare ikke rigtigt i øjeblikket. I starten af sæsonen følte jeg mig meget mere selvsikker, og jeg var i stand til at presse bilen til grænsen,” sagde han til Motorsport.com.

“Nu kæmper jeg generelt og har taget et skridt tilbage i forhold til resten af feltet.”

Han har dog også udtalt, at han forventer snart at være tilbage på sit normale niveau.

Af denne grund har han også været positiv forud for Storbritanniens Grand Prix, der bliver kørt på Silverstone. Her håber både han og holdkammeraten Hamilton, at de kan levere gode resultater for holdet.

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023