George Russell forventer Mercedes vil holde fast i andenpladsen

Foto: Clive Rose/Getty Images

Mercedes-kører George Russell føler sig overbevist om, at holdet kan holde fast i deres andenplads.

Formel 1-feltet er gået på sommerferie, og det giver holdene mulighed for at fortsætte udviklingen på deres respektive biler.

Alle hold er pålagt at lukke ned for deres faciliteter i 14 dage i sommerpausen. Det betyder, at de har omtrent samme antal dage til at sætte fart på udviklingen.

Ifølge Mercedes-kører George Russell vil de stille til start på anden halvdel af sæsonen med en ‘stærk’ bil. Derfor føler han sig også overbevist om, at de kan holde fast i andenplads i konstruktørmesterskabet.

Ganske vist indtager Mercedes en andenplads, men der er absolut ingen udsigt til, at de indhenter Red Bull på førstepladsen.

Til gengæld kan Hamilton, Russell og co. glæde sig over at have forøget deres forspring ned til Aston Martin på tredjepladsen. I løbet af de seneste tre løb, er dette forspring forøget fra tre til 51 point.

McLaren har dog sat tempo på deres udvikling, og har taget et stort skridt fremad. De kan derfor være en trussel, men Russell mener, at de ikke kan holde fast i andenpladsen.

“Jeg synes, de viste en rigtig god form,” sagde han til RaceFans.

“Det er ofte sådan, det går i denne sport. Når du er på rette fod, er tingene lidt nemmere. Du stresser ikke, når bilen er på det rigtige sted, når du sætter den på jorden.”

“Jeg er sikker på, at vi kommer til at være stærke i anden halvdel af sæsonen. Vi har nogle småting på vej efter pausen. Men jeg er overbevist om, at vi kan sikre andenpladsen og forsøge at lukke det hul yderligere.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023