George Russell afslører snak med Lewis Hamilton før crash

Foto: Andreja Cencic/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

George Russell har afsløret, at han og Lewis Hamilton havde en særlig snak forud for starten på løbet i Qatar.

George Russell og Lewis Hamilton havde faktisk en snak om, hvordan de bedst kunne gribe løbsstarten af. Med den unge brite havde et ønske om, at de begge skulle ende på podiet, men den drøm blev hurtigt knust.

Russell startede på forreste række sammen med Red Bull-stjernen Max Verstappen. Hamilton startede på anden række som P3, men havde på grund af sine bløde dæk en fordel.

Hamilton forsøgte at udnytte dette, ved at overhale sin holdkammerat på ydersiden i første sving. Desværre gik det slet ikke, som han havde regnet med, da der var kontakt mellem de to biler.

Den syvdobbelt verdensmester har efterfølgende taget det fulde ansvar for hændelsen, efter oprindeligt at have givet Russell skylden. Efter løbet har Russell fortalt, at han og Hamilton faktisk havde en snak forud for løbet.

“Vi talte om det, og jeg sagde i morges: ‘Jeg vil bare have, at vi begge skal sidde på podiet’,” sagde Russell til Sky F1.

“Mit mål er nu at forsøge at få P2 til holdet. Og selv jeg var enig, da vi talte om, at Lewis skulle gå i front i første sving. Det var som sagt bare en meget svær, svær situation.”

Russell var i stand til at fortsætte og kørte over målstregen som nummer fire. Hamilton udgik derimod, da hans bil mistede et dæk i sammenstødet.

Efter løbet forklarede Hamilton, at tingene naturligvis ikke gik som planlagt, og det var meget trist over.

“Før løbet vidste vi, at vi havde forskellige dæk. Han sagde: ‘Lad os bare arbejde sammen i dag’, så vi talte om at samarbejde,” sagde Hamilton ifølge PlanetF1.

“Det var ikke vores plan at køre sammen. Det var bare virkelig grimt for holdet. Vi har alle arbejdet så hårdt for at være i den position, og jeg er bare virkelig ked af det over min andel i det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023