Frustreret George Russell: ‘Vi kan ikke engang tage dem med hjem’

Foto: Andreja Cencic/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

George Russell har langet ud efter løbet i Østrig, da han mener, at det er ‘frustrerende for alle’.

Der er flere kørere, der i denne sæson har haft svært ved at administrere deres dæk ordentligt. En af dem, der har haft store problemer med det, er Mercedes-kører George Russell.

Efter løbet i Østrig, har han udtalt, at det ‘frustrerende for alle’, at det er vanskeligt at lære Pirellis dæk ordentlig at kende.

Russell kunne ikke få tingene til at fungere optimalt i Østrig. Det kom især til syne i de to kvalifikationer, da han måtte nøjes med en 11. plads til løbet og en 15. plads til Sprint-løbet.

Han har efterfølgende forklaret, at han har svært ved at få sine dæk ind i det optimale vindue. Og det er han ikke ene om. Tværtimod har flere andre kørere beklaget sig over dette.

Efter at være blevet nummer otte i Sprint-løbet, talte han med Sky Sports F1. Her kom han ind på de problemer, som Mercedes og andre hold har haft med dækkene fra Pirelli.

I denne forbindelse påpegede han, at holdene ikke har adgang til på deres fabrikker.

“Dækkene er det eneste på bilen, som vi ikke selv laver,” sagde Russell.

“Du får et produkt, og du kan ikke engang tage det produkt med hjem for at analysere det eller lave dine egne tests. Her er, hvad du har, og det må du leve med.”

“Hvis vi kunne tage det dæk med hjem og skære det op, ville de geniale ingeniører nok være i stand til at forstå det bedre. Men åbenbart tror Pirelli, at det er deres hemmelige opskrift og de vil gerne beholde den.

“Det gør det interessant, men det er lige frustrerende for alle.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023