Frederik Vesti tog al smerten: ‘Jeg var udkørt i flere uger’

Foto: Frederik Vesti / Getty Images

Frederik Vesti har faktisk haft en god sæson, men det hele blev sat over styr i Monza.

I lang tid så det ud til, at danske Frederik Vesti var på vej mod en stor triumf. Han havde nemlig kurs mod at vinde det samlede mesterskab i Formel 2, som er klassen lige under Formel 1.

Men en ringe sensommer har været meget ødelæggende for Frederik Vesti. Det er naturligvis noget, der har taget hårdt på ham, da han er bekendt med konsekvenserne.

Til trods for dette, så har han forsøgt at holde gejsten oppe. Det beviste han også lørdag, hvor det blev til hans sjette løbssejr i år. Derfor gav det ham også et spinkelt håb om, at han kunne vinde mesterskabet søndag.

“I Monza tog jeg al den smerte, der var i mig. Jeg var fuldstændig færdig og udkørt i flere uger,” sagde han lørdag til Viaplay.

Han gjorde det også klart, at han er kommet sig over det. Af samme grund ville han også give den alt, hvad han kunne give den i søndagens løb.

“Jeg er kommet over det, og jeg er stærkere nu. Jeg har intet at tabe søndag. Jeg vil give den absolut alt, jeg har,” lød det fra ham.

Det var kun et par enkelte weekender, der gjorde, at Vesti satte sit mesterskab over styr. Det hele startede i Belgien, hvor han kørte sin racer i væggen, inden løbet overhovedet var gået i gang.

I Holland måtte han også udgå, men det var ikke hans fejl. Derimod mistede han to hjul efter en fejl i pitten. I Monza forsøgte han sig med en optimistisk overhaling på en anden kører, som endte med at køre ham af banen.

I sidste ende betød dette, at han søndag tabte mesterskabet til Théo Pourchaire.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023