Frederic Vasseur klasker et klistermærke i panden på Helmut Marko

Foto: Shutterstock

Ferrari-teamchef Frederic Vasseur gjorde sig positivt bemærket under Belgiens Grand Prix, hvilket har skabt glæde hos Formel 1-fans.

Frederic Vasseur blev fanget på video, da han forsøgte at sætte et klistermærke i panden på Red Bull-rådgiver Helmut Marko.

Den sjove episode fandt sted på banen forud for Belgiens Grand Prix i sidste weekend.

Vasseur stod på banen, hvor han talte med Red Bull-teamchef Christian Horner og Marko. Her lagde han mærke til, at nogen havde sat et Red Bull-klistermærke på skulderen af hans Ferrari-jakke.

Da den 55-årige teamchef lagde mærke til, at der sad et klistermærke på jakken, forsøgte han at fjerne det. Det fik naturligvis både ham, men også de to Red Bull-chefer til at grine af situationen.

Efter at have fjernet klistermærket fra sin jakke, besluttede han sig for at ‘tage hævn’ mod Red Bull-folkene.

I stedet for blot at smide klistermærket ud, gjorde han nemlig et forsøg på at klaske det i panden på Marko Og det hele blev fanget på video.

Dette er der blevet taget godt imod blandt fans af sporten, som hylder Vasseur for at være en yderst morsom herre.

“Fred er sådan en legende. Det må være den sjoveste holdleder derude, men også meget kompetent. Håber bare Elkann giver ham de 5 år, der skal til for at høste, hvad han sår (i modsætning til Otmar),” skrev en bruger.

“Han prøvede at sætte den på Helmuts skaldede plet,” lød det fra en anden.

“Det ville være sjovere, hvis det var et Ferrari-klistermærke,” skrev en tredje, mens en fjerde skrev: “Alle elsker Fred.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023