Formel 1-stjerner samles igen på restaurant i Abu Dhabi efter året sidste løb

Foto: Instagram

En stor del af Formel 1-feltet var søndag samlet i Abu Dhabi, hvor de fejrede sæsonafslutningen.

En række af Formel 1-stjernerne var samlet på en restaurant i Abu Dhabi, hvor de fejrede sæsonens afslutning. Det gjorde de også sidste år, hvorfor det kan ende med at udvikle sig til en tradition.

Det var dog ikke hele feltet, der var samlet denne gang. Derimod var det kun et udpluk af kørerne, der var med. Ifølge Daily Mail var de samlet på samme restaurant, som de spiste på sidste år, hvor de fejrede Sebastian Vettels pensionering.

Sæsonens sidste løb blev vundet af Max Verstappen, som dermed vandt i alt 19 løb i denne sæson. Tilsyneladende havde han dog ikke lyst til at fejre sin bedrift med de andre kørere. Hverken han eller holdkammeraten Sergio Perez var med på restaurenten.

Derimod var det kun 11 ud af 20 kørere, der var med på restauranten. Det vides dog ikke, om det tomme sæde ved siden af Hamilton var optaget af en kører.

På et billede, der er blevet delt af Zhou Guanyu, kan man se de 11 kørere, der var taget med. Her er der tale om Hamilton, Charles Leclerc, Yuki Tsunoda, Zhou Guanyu, Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo, Alex Albon, George Russell, Carlos Sainz, Pierre Gasly og Lance Stroll.

“Det har været en lang sæson med nogle højdepunkter og mange vanskeligheder, men tak for alles hårde arbejde hos Alfa Romeo. Vi vender tilbage næste år,” skrev Zhou som tekst til sit opslag.

“Tak til Alfa Romeo for de fantastiske tider sammen! Tak til alle mine fans og supportere i løbet af sæsonen.”

Sidste år var det angiveligt Hamilton, der betalte regningen, da alle 20 kørere var med. Om der var en af dem, der betalte regningen i år, vides dog ikke.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023