Formel 1-rygte der bare ikke vil forsvinde

Foto: Shutterstock

På det seneste har der været flere forskellige rygter om Carlos Sainz’ fremtid, men især ét af dem holder ved.

Der er stor tvivl om, hvorvidt Carlos Sainz har en fremtid hos Ferrari. Han har kontrakt med holdet til udgangen af næste sæson, men har endnu ikke startet forhandlinger om en forlængelse.

I løbet af de seneste måneder har der været forlydender om, at den spanske racerkører kan være på vej til Audi.

Selvom rygterne ikke længere er nye, holder de stadig ved. Han har også været rygtet til andre hold, men et skifte til Audi virker mest sandsynligt.

Han blev for første gang sat i forbindelse med et skifte til Audi i april i år. Dengang nægtede han selv, at der var hold i rygterne. Nu har Ralf Schumacher formået at sparke nyt liv i disse rygter.

I forbindelse med sin rolle som ekspert hos Sky Germany, udtalte han under Ungarns Grand Prix, at Sainz ser ud til at have mistet tilliden til holdet.

“Det er ting, som vi altid ser med Leclerc nu,” sagde han ifølge Planet F1.

“Man får en følelse af, at han (Sainz, red.) har mistet tilliden til holdet. Ferrari er lidt af en katastrofe i øjeblikket.”

“Jeg har hørt rygter om, at hans far arbejder på at finde et alternativ. Carlos Sainz Senior har et tæt forhold til Volkswagen-koncernen gennem rally, og Audi har brug for en kører med erfaring, når de bliver en del af Formel 1 i 2026.”

“Samtidig gør Carlos ikke et stort indtryk. Han kan køre, men han laver også for mange fejl. Hans præstationer er ikke konsekvente. Det er ikke et godt visitkort for hans fremtid.”

Både Sainz og Leclerc står uden kontrakt i udgangen af 2024. Det vides derfor endnu ikke, om nogen af dem bliver hos Ferrari efter næste sæson.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023