Formel 1 bandlyser tre farver under Las Vegas Grand Prix

Foto: F1 Las Vegas

Formel 1 og FIA er blevet enige om at indføre et forbud mod tre farver på MSG Sphere under Las Vegas Grand Prix.

Det er ikke alle farver, der bliver vist på MSG Sphere under Las Vegas Grand Prix. Det har FIA og Formel 1 sørget for. Konkret har de ifølge Motorsport.com indført et forbud mod farverne gul, rød og blå. Formålet med dette er, at de vil undgå at distrahere kørerne.

Det betyder dog også, at den ikke kommer til at være slukket, når kørerne befinder sig på banen. Derimod har de gjort, hvad de kan, for at undgå, at den vil være distraherende.

Desuden er der blevet indgået en aftale om, at der ikke må vises noget, der kan misfortolkes. Det er netop derfor, at farverne rød, gul og blå ikke må bruges. Det er nemlig de farver, der bruges på lyspanelerne ved banen.

Det er tidligere blevet rapporteret, at Formel 1 har lejet Sphere og området omkring den. Derfor har U2 været nødt til at sætte deres række af koncerter på pause frem til 1. december.

Fra starten af forhandlingerne var Formel 1 opsat på at inkludere Sphere i banens baggrund. Da de indledte forhandlingerne, var den dog endnu ikke færdig.

Det er den nu, og den udvendige del af bygningen har fået navnet Exosphere. Det er verdens største LED-skærm, som er tændt hele døgnet rundt. For at skabe yderligere indtjening, har Formel 1 valgt at sælge reklamer på den store skærm under løbet.

Sphere er dog nem at se for kørerne på banen. Derfor er der blevet rejst bekymringer om, at det kan forstyrre dem. Af denne grund har man altså besluttet at bandlyse de tre forskellige farver.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023