Første sommerrygte er her: Chokerende Formel 1-skifte til Alpine

Foto: Shutterstock

Alpine er angiveligt i færd med at undersøge mulighederne for at hente en ny kører til holdet.

På det seneste har der været rygter om, at Charles Leclerc har sat sin underskrift på en ny kontrakt med Ferrari. Det er dog ikke blevet bekræftet af hverken ham eller holdet.

Leclercs nuværende kontrakt løber til udgangen af 2024, men angiveligt har han fået en ny aftale. Det skulle være en aftale, hvor han er garanteret to år i bilen. Derudover har han option på yderligere tre år.

Da det er en meget langsigtet aftale, er der derfor blevet spekuleret i, om holdkammeraten Carlos Sainz vil begynde at se sig om efter andre muligheder.

Sainz’ nuværende kontrakt med Ferrari løber til slutningen af næste sæson. Ifølge det italienske medie Funo Analisi Tecnica skulle han have bedt holdet om de samme betingelser, som Leclerc har fået.

Forhandlingerne er derfor i gang, men hans far, Carlos Sainz Snr, undersøger også andre muligheder i feltet.

Mediet skriver, at en af disse muligheder er Alpine. Både Esteban Ocon og Pierre Gasly står uden kontrakt efter 2024, og holdet er i gang med en overhaling. Det har blandt andet betydet, at der blevet ryddet ud i ledelsen – og næste skridt kan være kørerne.

“Det franske team har alle intentioner om at ‘modnes’. For at gøre dette, kan de have identificeret en kører, der er så hurtig, pålidelig og med lige så meget lyst til at finde sin egen dimension som Madrileno (Sainz, red.),” hævder mediet.

Alpine er dog ikke det eneste hold, der siges at holde øje med Sainz’ forhandlinger med Ferrari.

Angiveligt skulle Audi, som bliver en del af feltet i 2026, også have vist stor interesse for den erfarne spanier.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023