Ferrari skifter mange dele for at rette fejl, der kostede Carlos Sainz dyrt i Qatar

Foto: Shutterstock

Carlos Sainz kunne ikke stille til start i Qatar, fordi hans Ferrari-racer havde problemer.

Få timer før løbsstart i Qatar blev det meddelt, at Carlos Sainz ikke ville stille til start. Senere kom det frem, at det var en brændstoflækage, der resulterede i dette.

Når sådanne fejl opstår, er det naturligt, at kørerne bliver bekymrede for deres bil. Sådan er det dog ikke hos Sainz.

Da han blev spurgt, om han var bekymret for, at det kunne gentage sig i USA, var han hurtig til at nægte. Den spanske racerkører forventer derfor fuldt og fast at kunne stille til start.

“Vi har skiftet en masse dele i bilen for at prøve at rette op på det problem, der påvirkede os i Qatar,” sagde han ifølge RaceFans.

“Vi forsøger også at finde løsninger på lang sigt, og ikke kun på kort sigt. For det er bestemt noget, vi ikke er glade for, og vi har også haft problemer tidligere.”

“Så det er lidt af en hovedpine, der giver os dette problem med brændstoftanken nu og da. Men vi vil forsøge at fikse det igen i denne weekend, og forhåbentlig vil der ikke være nogen problemer.”

I skrivende stund befinder Ferrari sig på 3.-pladsen i den samlede stilling. De har 79 point ned til McLaren på 5.-pladsen, som har haft begge biler på podiet i de seneste to løb.

På trods af, at McLaren har skovlet mange point sammen på det seneste, er Sainz ikke videre bekymret. Derimod mener han, at de hos Ferrari vil være i stand til at holde fast i 3.-pladsen.

“Hvis vi ikke har andre DNS’er eller DNF’er, mener jeg, at vi burde være i stand til at holde dem bag os,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023