Ferrari skifter ‘alt’ på Charles Leclercs bil efter problemer på Silverstone

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Ferrari har været i fuld gang med arbejdet på Charles Leclercs bil, hvorfor der er blevet skiftet flere dele på den.

Charles Leclerc har afsløret, at Ferrari har ændret ‘alt, der er galt’ med hans SF-23. Det sker efter, at han gik glip af en træningssession i Storbritanniens Grand Prix.

Efter at have leveret fornuftige omgangstider i første træning på Silverstone, kom Leclerc ikke på banen i anden træning. Det skyldes, at der var problemer med elektronikken i hans bil.

Holdet forsøgte at løse problemet, men måtte til sidst give op. Til gengæld kunne de glæde sig over, at Carlos Sainz sluttede kun 0,022 sekunder efter Max Verstappen i træningssessionen.

Leclerc har efterfølgende afsløret, at Ferrari har gået langt for at undgå, at der igen opstår problemer. De har ganske enkelt valgt at ændre alt.

“Der var et lille problem på bilen. Jeg tror, holdet har identificeret, hvad der gik galt. Vi har stort set ændret alt, hvad der var galt på bilen, og det burde være fint,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Det var et problem med elektronikken, så det burde ikke have nogen indflydelse på vores weekend, udover manglen på kilometer og omgange i anden træning.”

“Det er lidt uheldigt, for det er normalt her, vi forbereder os til løbet. Søndag ser ud til at holde tør, så vi træder lidt ud i det ukendte der. Det burde være meget anderledes med regn.”

“Jeg ser frem til de skiftende forhold. Det har jeg kæmpet lidt med, men jeg har arbejdet meget på det. Jeg er overbevist om, at det bliver bedre.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023