Ferrari-kører bekræfter, at han ikke vil køre Formel 1 i 2024

Foto: Oliver Bearman / Haas F1 Team

Ferrari-køreren har bekræftet, at han ikke kommer til at køre i Formel 1 i næste sæson.

Ferrari Academy-kører Oliver Bearman har meldt ud, at han ikke kommer til at køre i Formel 1 i 2024. Den britiske racerkører gjorde det ellers rigtig godt under første træning ved Mexicos Grand Prix.

Blandt andet kunne han bryste sig af at klare sig bedre end veteranen Fernando Alonso, mens han sad bag rattet i Kevin Magnusssens Haas-racer.

Den 18-årige kører var også bedre end sine konkurrenter fra Formel 2, som var med i FP1.

På trods af en meget imponerende debut i Formel 1, er det blevet bekræftet, at han ikke får et sæde i næste sæson. Derimod tager han endnu en sæson i Formel 2.

“Jeg vil ikke være i F1 næste år. Jeg vil være i F2 igen. Det er helt sikkert. Og målet er klart for mit andet år i F2: jeg skal vinde,” sagde Bearman til Sky Sports.

“Forhåbentlig kan jeg gøre nok arbejde til at ende i denne paddock en dag. F1 er det næste skridt, men det er lidt sværere end de foregående.”

I skrivende stund er der kun ét sæde, der endnu ikke er blevet besat. Her er der tale om Logan Sargeants hos Williams. Det er nemlig endnu ikke blevet besluttet, om han skal have en sæson mere.

Sargeant har ikke haft en god sæson, hvor han har været involveret i flere uheld. Desuden fik han først scoret point ved Austins Grand Prix, hvor han kørte sig til en 10.-plads. Dette blev dog kun muliggjort af det faktum, at Lewis Hamilton og Charles Leclerc blev diskvalificeret.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023