Ferrari er klar til at skrotte deres bilkoncept for 2023

Foto: Shutterstock

Ferrari er klar til at kassere deres koncept efter Abu Dhabi, for at designe næste års bil fra bunden.

Ferrari har ikke haft den store succes i denne sæson. Derfor er de klar til at gøre noget drastisk for at ændre på dette til næste år.

Ifølge Motorsport.com betyder dette, at de vil droppe deres nuværende koncept. I stedet vil de starte fra bunden med et nyt design, der kommer til at hente inspiration fra Red Bull.

I sidste sæson indførte Formel 1 en række nye regler. Det betød blandt andet, at man bevægede sig væk fra at have luftstrømmen over bilen, til at bruge aerodynamik til at skabe downforce.

Formålet med dette var, at man skulle skabe mere tæthed i feltet, så flere hold kunne konkurrere om point og sejre.

Det er dog slet ikke gået, som man havde håbet på. Det eneste, der er sket er, at det er Red Bull, der har overtaget Mercedes’ rolle som det dominerende hold i feltet.

Ganske vist kunne Ferrari køre sig til fire sejre i den første sæson af denne æra, var mesterskabskampen overstået i sommerpausen.

I denne sæson er de blevet endnu mere dominerende hos Red Bull. Hidtil har de vundet alle 12 løb i sæsonen, mens Ferrari kun har sikret sig tre podieplaceringer. Derfor halter de 213 point efter Red Bull i den samlede stilling.

Og dette er på trods af, at de allerede har lavet ændringer på bilen, som er inspireret af Red Bull.

Dette har efter sigende fået holdet til helt at droppe deres koncept for i år. Derimod vil de starte fra bunden, når de skal lave næste års bil. Det skriver Motorsport.com.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023