Ferrari-boss varsler ændringer i ledelsen

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Der kommer til at ske ændringer hos Ferrari i Formel 1, da flere udskiftninger i ledelsen er undervejs.

Ferrari har for nylig bekræftet, at de kommer til at sige farvel til sportsdirektør Laurent Mekies. Det skyldes, at han sagt ja til et job hos AlphaTauri.

I denne forbindelse har teamchef hos Ferrari, Frédéric Vasseur, meddelt, at flere ændringer er på vej. Dette vil der snart blive taget hul på, hvorfor der inden længe vil blive skiftet ud i ledelsen.

“Vi vil foretage nogle ændringer i de kommende uger og i de kommende måneder. Og i de kommende år, fordi nogle emner er lidt mere langtrukne end andre. Men det er en permanent udvikling og permanent forbedring,” sagde han ifølge Racefans.net.

Vasseur tog over som teamchef hos Ferrari tidligere i år. Han har efterfølgende udtalt, at de slet ikke er i nærheden at have den struktur, som han gerne vil have. Derfor mener han også, at der er arbejde, der skal gøres her.

“Når du udfører mit arbejde, behøver du ikke at forestille dig, at der er en perfekt struktur. Du skal dybest se permanent bevæge dig fremad,” lød det også fra ham.

“Du har altid brug for at forbedre dig, og ud skal altid ændre på tingene. Hvis du har den samme struktur to år i træk, er du død. For alle de andre vil være bedre.”

“Det betyder, at jeg ikke har et klart billede og kan sige: ‘Jeg skal gøre det her, og så vil det virke’. Det ville være dumt.”

Vasseur er ikke kommet ind på, hvilke konkrete ændringer, der er på vej. Det eneste, han har meldt ud er, at der er ændringer på vej til holdet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023