Ferrari-boss: Ingen snak om kontraktforlængelse med Leclerc eller Sainz

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Både Charles Leclerc og Carlos Sainz har kontrakt med Ferraris Formel 1-hold frem til 2024. Alligevel er der endnu ikke dialog om kontraktforlængelser.

Ferrari-chef Frederic Vasseur har afsløret, at der ikke tænkes på nye kontrakt til Charles Leclerc eller Carlos Sainz for tiden. Derimod er fokus at udvikle deres SF-23.

Både Leclerc og Sainz vil snart have brug for en ny aftale, hvis de skal fortsætte i Formel 1. Begge kørere har kontrakt, der løber til udgangen af næste sæson.

På grund af de store problemer, som holdet har døjet med i sidste og denne næste, er kontraktforhandlinger ikke en prioritet. Det skyldes, at Vasseur mener, at de har nok at gøre med ‘udviklingen af bilen’.

Ferrari måtte igen tage til takke med et forfærdeligt løb under Spaniens Grand Prix i sidste weekend. Sainz måtte nøjes med en femteplads, selvom han startede som nummer to. Endnu værre var det for Leclerc, der sluttede som nummer 11.

Racerkøreren fra Monaco var nødt til at starte sit løb fra pit-lane, da holdet besluttede at udskifte bagenden på hans bil.

Udskiftningen skete i kølvandet på en forfærdelig kvalifikation fra Leclerc, da han blev elimineret i Q1. På daværende tidspunkt var der dog ingen, der vidste, hvad der var galt.

Ferrari har alvorlige problemer, der skal løses. Desuden skal de finde ud af, hvad der forårsager deres dårlige resultater. Derfor har de valgt at udskyde kontraktforhandlingerne med deres to kørere.

“Du stillede mig samme spørgsmål for en uge siden, og jeg sagde, at indtil videre har vi nok at gøre med udviklingen af bilen,” sagde Vasseur ifølge Motorsportweek.com.

“Vi har meget at gøre på den tekniske side, og vi taler mere kørerne på et senere tidspunkt.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023