Ferrari-boss anklager Charles Leclerc for at ‘lave fejl’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Ferrari-chef Frederic Vasseur har sendt en stikpille i retning af Charles Leclerc, som han beskylder for at ‘begå fejl’.

Frederic Vasseur, der er teamchef hos Ferrari, har hævdet, at Charles Leclerc har ‘begået fejl’ hos holdet. Desuden har han givet en opdatering på de kommende kontraktforhandlinger.

Leclerc har haft det svært i denne sæson, hvor han flere gange er blevet udfordret af en dårlig bil. Derudover har han også været udsat for dårlig taktik fra Ferraris side.

Desuden har han selv begået fejl i denne sæson, hvilket omfatter et uheld i kvalifikationen i Miamis Grand Prix. Sidste år var han også involveret i en række uheld, hvilket omfatter under Emilia Romagnas Grand Prix.

“Charles (Leclerc, red.) er i stand til at udføre magi i kvalifikationen, og til at nå længere. Men nogle gange krydser han grænsen, fordi han søger det maksimale. Selv når bilen ikke kan levere det,” sagde Vasseur til Corriere della Serra.

“Han vil altid vinde, så han kan lave fejl som i begyndelsen af sæsonen. Vi har talt sammen om det.”

Både Leclerc og Sainz står uden kontrakt efter næste sæson. Det betyder, at der sandsynligvis snart vil blive åbnet for nye kontraktforhandlinger med Ferrari.

Selvom der er over 18 måneder til, at deres kontrakter udløber, ønsker Ferrari at åbne forhandlinger snart. Det sker dog ikke nu, da Vasseur mener, at det kan være en distraktion for de to kørere.

“Der er 18 måneder til deadline. Det samme er Charles. I øjeblikket vil det være en distraktion at starte kontraktforhandlinger. Det fortalte jeg deres managers for et par uger siden,” sagde han.

“Prioriteten er, at kørerne arbejder sammen om at udvikle bilen. Så i løbet af sommeren, eller efter, begynder vi at tale om det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023