Fernando Alonso viser forbløffende kørefærdigheder i Formel 1-sommerpause

Foto: Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images

Selvom der er pause i Formel 1, har Fernando Alonso ikke kunnet holde sig væk fra motorsport.

Den spanske Aston Martin-kører sørger for at holde sig selv beskæftiger i sommerpausen fra Formel 1. Det gør han ved at vise sine færdigheder i en gokart i Spanien.

Den 42-årige racerkører har gang i en god sæson, efter at have sluttet sig til Aston Martin forud for 2023. Det er blevet til seks podier i de første otte løb, hvilket har sikret ham en 3.-plads i den samlede stilling.

Alonso risikerer dog snart at måtte sige farvel til denne 3.-plads. Det skyldes, at han kun har et enkelt point ned til Lewis Hamilton.

På det seneste er Aston Martin faldet bagud i forhold til udviklingen af deres bil. Derfor har de ikke været på podiet i de seneste fire løb.

Alonsos holdkammerat, Lance Stroll, har ikke haft helt den samme sæson. Han har scoret i alt 102 point, og har generelt placeret sig dårligere end Alonso hele sæsonen.

På trods af Alonsos flotte resultater, er Aston Martin ikke længere med i kampen om 2.-pladsen i den samlede stilling. Derimod har Mercedes lagt afstand til dem, hvorfor de nu konkurrerer med Ferrari om 3.-pladsen.

Selvom der er sommerpause i Formel 1, har Alonso ikke kunnet holde sig væk fra motorsport. Det viser han på det sociale medie X, hvor han har delt en video, der viser ham selv køre rundt i en gokart.

Den dobbelte verdensmester viste sine evner bag rattet frem på sit eget kompleks i Spanien, som er kendt under navnet Museo y Circuito Fernando Alonso.

Faciliteterne ligger tæt på byen Oviedo, hvor Alonso er født og opvokset. På dette museum finder man en række af hans pokaler og andre ting, som han har samlet gennem sin lange karriere.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023