Fernando Alonso til Sergio Pérez: ‘Lad være med at stresse mig, jeg er ikke 20 længere’

Foto: Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images

Fernando Alonso og Sergio Perez havde en meget intens kamp i Brasilien, hvilket Alonso udtalte sig om efter løbet.

Kampen mellem Sergio Perez og Fernando Alonso handlede om at sikre 3.-pladsen ved Brasiliens Grand Prix. Den var meget intens og varede frem til det sidste øjeblik.

I sidste ende var det Alonso, der var først over stregen, og han tog derfor endnu en podieplacering. Efter løbet lagde han ikke skjul på, at det var en god følelse.

“Da jeg hørte alle skrige, var det sådan en god følelse. Jeg har ikke set det igen endnu, og jeg ved ikke, om jeg overhovedet vil se det,” sagde Alonso.

“I forhold til bilen er det meget anderledes. Som om du er mere i kontrol. Der har du også mindre stress. Men når jeg ser tilbage på det her løb senere, vil jeg nok tænke: ‘Wow, det var så spændende’.”

“Det tog måske tre eller fire sekunder, før jeg fik at vide, at jeg var blevet nummer tre. Men det føltes som et minut. Da jeg hørte alle råbe, var det sådan en god følelse.”

Efter løbet tog han sig også en kort snak med Perez, hvor han havde en lille opfordring til den mexicanske kører.

“Jeg sagde til ham: ‘Lad mig ikke stresse så meget i fremtiden. Jeg er ikke 20 år længere’,” forklarede han derefter til Viaplay.

Han sagde også, at han havde en følelse af, at han var blevet presset af Perez i 30 omgange.

“Da han passerede mig to omgange før slutningen, tænkte jeg: ‘Okay, det er slut. Podiet er ikke længere muligt’. Men så bremsede han lidt for sent i sving 1, og jeg vidste, at jeg kunne gå efter det,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023