Fernando Alonso kommer med overraskende påstand om Alpine

Foto: Shutterstock

Fernando Alonso er kommet med en overraskende afsløring om Alpine, efter han forud for sæsonen skiftede til Aston Martin.

Den erfarne Formel 1-kører Fernando Alonso har afsløret, at han gerne ville have underskrevet en ny kontrakt med Alpine, i stedet for at skifte til Aston Martin.

Faktum er blot, at han ikke fik muligheden for at gøre dette, da han ikke blev tilbudt en ny aftale.

Forud for denne sæson skiftede Alonso fra Alpine til Aston Martin, hvilket hidtil har været en god succes. I denne sæson er det blevet til seks placeringer på podiet.

Alligevel har han nu afsløret, at skiftet potentielt kunne have været afværget, hvis Alpine rent faktisk havde tilbudt ham en ny kontrakt. Ifølge spanieren fik han nemlig aldrig et tilbud om en ny aftale.

“Sidste år var det følelsesmæssigt et meget stressende grandprix her (Ungarn, red.), fordi jeg fik et tilbud fra Lawrence (Stroll, red.). Det var en god beslutning og en heldig beslutning. Jeg er glad for, at jeg tog den,” sagde han til magasinet Nextgen.

“Faktisk var det ikke et valg, for jeg fik ikke noget konkret tilbud fra Alpine. Bare ord. Hvis jeg havde fået et tilbud fra Alpine i starten af året, ville jeg have skrevet under på det. Det er helt sikkert. Men jeg havde kun et tilbud, og jeg tog imod det.”

“Jeg mener ikke, at Alpine har en langsom bil. Det er en meget hurtig bil, som I så på Silverstone, hvor Pierre (Gasly, red.) sad klistret til min bagvinge i mere end 30 omgange.”

“Præstationen ændrer sig meget hurtigt fra bane til bane, og jeg vil være glad, hvis jeg ser Alpine tage et skridt fremad. På lang sigt synes jeg, at Aston Martin er et godt projekt. Jeg er glad for det, men jeg er sikker på, at der vil komme mange flere kampe mod dem.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023