Fernando Alonso har udsigt til kæmpe Ferrari-bonus på tocifret millionbeløb

Foto: Andrea Diodato/NurPhoto via Getty Images

Fernando Alonso har gang i en rigtig god sæson i Formel 1, men også udenfor banen står han til en stor gevinst.

Fernando Alonso nyder stor succes i 2023, og det kan snart blive endnu bedre. Den spanske racerkører vil nemlig sælge sin sjældne Ferrari Enzo.

Den dobbelte verdensmester har fået en god start på livet hos Aston Martin. Han er sluttet på podiet i fem ud af seks løb i denne sæson.

Han virker som en mand, der har fået fornyet energi, efter mange år i Formel 1. Fortsætter Aston Martin den flotte udvikling, kan han potentielt køre med om løbssejre i denne sæson.

Udenfor banen står han til snart at få et stort beløb indbetalt på sin bankkonto. Han har nemlig besluttet at sætte sin Ferrari Enzo til salg på Monaco Car Auctions L’AstaRossa den 8. juni.

Hjemmesiden har ikke angivet en pris for den sjældne bil, men ifølge mediet GPFans estimeres den at koste 5,4 millioner dollars. Det svarer til 37,3 millioner kroner.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MonacoCarAuctions (@monacocarauctions)

Enzo-modellen blev produceret i starten af 00’erne, og er opkaldt efter Ferrari-stifter Enzo Ferrari.

Det er en meget sjælden bil, da der kun blev bygget 400 af dem. Derfor er det kun ganske få, der kan sige, at de ejer en Enzo. En af dem, er – i hvert fald et par dage endnu – Alonso.

Den spanske racerkører har besluttet at sælge den. Det kommer til at foregå ved det ekstravagante L’AstaRossa-event, hvor andre Ferrari-modeller også vil blive solgt.

Det vides ikke, hvorfor Alonso ønsker at sælge sin Ferrari. Han kørte for Ferraris Formel 1-hold mellem 2010 og 2014.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023