Fernando Alonso: Fans forstår ikke 99% af hvad der bliver sagt

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Fernando Alonso er ligeglad med det, for fansene forstår alligevel ikke 99% af, hvad der bliver sagt.

Aston Martin-kører Fernando Alonso er kendt for at være meget ligefrem, når han taler. Det er også tilfældet, hvis han taler til sit hold via radioen.

Det er kommet til udtryk, hvilket blandt andet var tilfældet på Suzuka i Japan. Her var han en af de første, der blev trukket i pit. Det betød, at han faldt bagud, fordi han brugte lang tid på sit stop.

Det fik ham til at lange ud efter sit hold via radioen: “I har smidt mig til løverne ved at pitte mig så tidligt. Utroligt.”

Alonso har en lang historie med at tale, som han vil, selvom andre lytter med. Blandt andet blev han rasende på McLaren i 2015 på Suzuka, hvor han kaldte bilens motor for en ‘GP2-motor’.

Flere af kørerne har givet udtryk for deres frustrationer over, at deres radiobeskeder bliver afspillet for seerne. Det skyldes, at de kan blive taget ud af kontekst.

Alonso mener, at dette var tilfældet for ham på Suzuka. Han forklarer nu, at fans ikke kan se hele billedet, når der føres diskussioner forud for løbet med ingeniører privat.

“Jeg har overhovedet ikke noget problem. Det er klart, at det på Suzuka var svært at forstå pointen,” sagde Alonso ifølge RacingNews365.

“Motorsport.com satte stadig radioen op og sagde, at jeg var i trafik efter mit stop. Jeg var lidt overrasket, fordi jeg ikke ved, hvad negativt, der er ved at diskutere med holdet.”

“Du har selvfølgelig ingen information om, hvordan weekenden forløber. Eller de møder, vi har en søndag formiddag. Selv på banen talte vi: ‘Stop ikke for tidligt. For med vores manglende hastighed på lige strækninger, vil vi ende i trafik og sidde fast’.”

“Når radioen kommer ud, kan 99% af befolkningen ikke forstå niveauet af modenhed og kompleksitet på kommentarerne,” lød det også.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023