Fernando Alonso er bekymret omkring Lando Norris

Foto: Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images

Fernando Alonso har sendt en klar advarsel til Aston Martin, da han er bekymret omkring Lando Norris.

Aston Martin-kører Fernando Alonso mener, at holdet er nødt til at se sig over skuldrene. Det skyldes, at McLaren har vist en imponerende form på det seneste.

I forbindelse med Østrigs Grand Prix introducerede McLaren en større pakke med opgraderinger på Lando Norris’ bil. Efter disse opgraderinger blev indført, har de været betydeligt hurtigere end Aston Martin.

Det viste de sig også at være under Storbritanniens Grand Prix, hvor de igen indførte nye opgraderinger. Det gjorde McLaren endnu hurtigere, og Norris og Oscar Piastri kunne derfor kvalificeres sig som nummer 2 og 3.

I søndagens løb formåede Norris at holde fast i sin andenplads, mens Alonso måtte nøjes med en syvendeplads.

Som følge af dette, har Alonso gjort det klart, at Aston Martin er nødt til at ‘holde øje’ med McLaren. Det har han sagt, selvom de på nuværende tidspunkt er 122 point foran dem i den samlede stilling.

“De er meget hurtige, men de er mange point bagud, så vi burde have point nok til at holde afstanden til dem,” sagde Alonso til Mirror efter løbet på Silverstone.

“Det er ikke sådan, at de altid har været i pointene. Vi deler alle pointene mellem os, så det er svært at have et stort forspring til nogen.”

“I forhold til McLaren har vi nok en fordel i konstruktørmesterskabet, men selvfølgelig skal vi holde øje. I forhold til Mercedes og Ferrari kan det komme til at være tæt til sidst.”

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023

mandag 14. august 2023

søndag 13. august 2023

lørdag 12. august 2023