Fernando Alonso: ‘Det er uundgåeligt at kigge på Alpines tider og tænke…’

Foto: Shutterstock

Fernando Alonso har holdt øje med Alpine i denne sæson, da han forlod det franske hold sidste år.

I et interview med det spanske medie Marca har Fernando Alonso udtalt sig om sit skifte til Aston Martin.

I starten af denne sæson fik man en klar opfattelse, at det var den rette beslutning at forlade Alpine til fordel for Aston Martin.

Alonso viste sig at være den nærmeste udfordrer til Max Verstappen og Red Bull. Derfor fik han også kørt sig til flere podieplaceringer, men det varede ikke ved.

I den sidste del af sæsonen er det ikke gået helt så godt for Aston Martin. Af denne grund har de også mistet deres 4.-plads i den samlede stilling til McLaren.

I interviewet med Marca fortæller Alonso, at han stadig har stor respekt, som har været en stor del af hans karriere. Han har nemlig kørt for holdet ad flere omgange.

“Jeg har stor respekt for Alpine. Det er holdet (Renault, red.), der gav mig mine to verdensmesterskaber, så det vil altid være i mit hjerte. Jeg vil aldrig ønske dem noget ondt,” sagde han.

Han fortæller også, at han har holdt et vågent øje med holdet i denne sæson. Det handler naturligvis om, at han vil være sikker på, at han har truffet den rette beslutning med sit holdskifte.

“Det er sandt, at hver gang du skifter hold er der altid noget indeni. Du ser på dine omgangstider og din position, og du ser med det samme på dit tidligere hold. Hvis de er bag dig, er der altid en smule lettelse, fordi du siger: ‘Jeg tog den rigtige beslutning’,” siger han, og fortsætter:

“Ideelt set ville Aston Martin vinde, og Alpine ville være nummer to. At kæmpe om podierne ville være det bedste.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023