Fernando Alonso: ‘Den sidste kører du ønsker at se i dit sidespejl, er Lewis Hamilton’

Foto: Andrea Diodato/NurPhoto via Getty Images

Fernando Alonso har indrømmet, at Lewis Hamilton er ‘den sidste kører’, han ønsker at kunne se i sit sidespejl.

De to tidligere verdensmestre startede en plads fra hinanden i Montreal, hvor Hamilton formåede at overhale Alonso i første sving. Senere lykkedes det dog for Alonso at genvinde sin position, som han holdt fast i helt til slut.

Mod slutningen af løbet, kunne Alonso dog være vidne til, at Hamilton kørte sig tættere og tættere på ham.

På trods af dette, formåede den spanske racerkører at holde hele vejen til slut. Dermed sikrede han sig en anden plads, som gav Aston Martin vigtige point til den samlede stilling.

Alonso har dog efterfølgende forklaret, at det bestemt ikke var nemt for ham at holde Hamilton bag sig. Derimod var han nødt til hele tiden at presse på, da han ellers ville være blevet indhentet.

Dette medførte, at han efter løbet sammenlignede de 70 omgange på Circuit Gilles Villeneuve med en forlænget kvalifikation.

“Jeg tror, at det var vores mest konkurrencedygtige løb i år i forhold til farten,” sagde Alonso til Sky Sports efter løbet.

“Vi kunne matche Red Bull-bilerne i en stor del af løbet, og sommetider mistede vi lidt af farten.”

“På et tidspunkt troede jeg, at løbet var slut, og at andenpladsen var sikret. Men så opdagede jeg, at Hamilton kom med høj fart. Og den sidste kører, du ønsker at se i dine sidespejle, er Lewis Hamilton med høj fart.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023