Felipe Massa: Jeg forventer Ferraris støtte i retssag mod Lewis Hamilton

Foto: Felipe Massa og Lewis Hamilton / Gettyimages

Felipe Massa siger, at han forventer og håber, at Ferrari støtter hans igangværende retssag omkring verdensmesterskabet i 2008.

Tidligere F1-kører Felipe Massa forsøger fortsat at vippe Lewis Hamilton af tronen som vinder af verdensmesterskabet i 2008.

Dette skyldes, at daværende F1-chef Bernie Ecclestone har antydet, at han var bevidst om Renaults bevidste handlinger om Singapores Grand Prix. På trods af dette, besluttede han ikke at gøre noget ved det.

Massas hold af advokater afventer dokumenter fra FIA og Formel 1, hvilket skal afleveres inden den 15. november. Den brasilianske tidligere racerkører er ikke interesseret i at indgå et økonomisk forlig.

Ferrari har hidtil forholdt sig neutralt i sagen, da de ikke har udtalt sig om det. Alligevel mener Massa, at Ferrari kommer til at støtte hans retssag, da de også tabte et mesterskab. Formår han at få resultatet ændret, vil det være deres 16. mesterskab.

“Jeg forventer stadig at være sammen og få støtte, for i sidste ende tabte vi mesterskabet sammen,” sagde Massa til RacingNews365.

“Jeg elsker Ferrari. Det er en del af mit hjerte, og jeg er bestemt en stor Ferrari-fan. Det vil jeg være hele mit liv på grund af alt, der skete i løbet af min tid med holdet. Både med fansene, mulighederne og drømmene, som jeg havde.”

“Så jeg forventer bestemt, at de er på min side, for vi tabte mesterskabet sammen gennem den manipulation, der skete.”

“Hver gang du hører om Toto Wolff, der taler om 2021, er han den mest støttende person. Så med det kan jeg ikke tro, at Ferrari ikke vil være i den situation med mig.”

“I øjeblikket er de stille, men jeg tror virkelig på, at de vil være på min side. Jeg håber virkelig, at det er tilfældet, for det er det rigtige for, hvad der skete med os. Det, der skete for mig, skete også for Ferrari.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023