F1-vinder Jacques Villeneuve gift i Las Vegas Grand Prix-paddocken

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Den tidligere Formel 1-kører Jacques Villeneuve er også til stede i Las Vegas, og benyttede muligheden for at blive gift.

Det er de færreste, der kan sige, at de er blevet gift i en Formel 1-paddock. En af dem, der nu kan bryste sig af dette, er tidligere F1-kører Jacques Villeneuve.

Ifølge Crash.net er han blevet gift med sin partner Giuilia Marra i paddocken ved Las Vegas Grand Prix.

Parret sagde ja til hinanden i det nyåbnede bryllupskapel, der er en del af paddocken i Las Vegas. Det er ikke helt tilfældigt, at der er blevet åbnet for denne mulighed. Derimod skyldes det, at Las Vegas er kendt som en af verdens ‘bryllupshovedstader’.

Det er Formel 1, der står for at arrangere ceremonier i det nyåbnede bryllupskapel. Her er det muligt for forelskede par at købe særlige bryllupspakker med sloganet ‘Race to the Alter’.

Og Villeneuve, der blev verdensmester i Formel 1 i 1997, besluttede sig for at udnytte dette sammen med sin partner. Dermed er han nu den første Formel 1-kører, der er blevet gift i en paddock

Brylluppet bød på en intro, der bestod af den velkendte F1-titelmelodi. Hertil bød det også på den traditionelle ‘Here Comes The Bride’. Ikke nok med det, så blev det hele også overvåget af en Elvis-imitator.

Ferraris Jock Clear, som var Villeneuves ingeniør under hans mesterskabsvindende sæson, var blevet udvalgt som forlover.

Villeneuve er ikke blot kendt for sine egne bedrifter i Formel 1. Han er også kendt for at være søn af den kendte Ferrari-kører Gilles. Han mistede desværre livet i en alvorlig ulykke  under kvalifikationen til Belgiens Grand Prix i 1982.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023