F1-teamchef indrømmer opkald til Alex Albon efter imponerende præstation

Foto: Clive Mason/Getty Images

Teamchef James Vowles ringede til Alex Albon for at fortælle han, at han ‘kørte som en mester’ under Canadas Grand Prix.

Alex Albon sikrede sig en 7. plads i Canadas Grand Prix. Det var særligt forårsaget af, at den 27-årige kører forsvarede sig godt mod bl.a. Esteban Ocon og Lance Stroll bag sig.

Efter den flotte præstation er der opstået rygter om, at Ferrari har et godt øje til ham. Angiveligt overvejer de ham som afløser for Carlos Sainz i 2025.

Og Vowles mener, at han var vidne til noget helt særligt, da han i sidste måned overværede Albons kørsel på Circuit Gilles Villeneuve.

“Der er intet ego. Han er en sjov fyr. Jeg ringede til ham for at forklare ham, at det var mesterlig kørsel. Jeg har arbejdet med en god del af dem, og det var det virkelig,” sagde han i podcasten ‘Beyond the Grid’.

“Han satte ikke en fod forkert på det tidspunkt. Han var under pres fra fire hurtige biler på dæk, der var i en meget bedre stand end hans. Det han gjorde, da han omplacerede sin bil i sving 10, og et par andre sving, var meget smart.”

“Det erkender han. Han er tydeligvis ikke en, der vil gå ud og prale med det foran hele verden, men for mig var det kørsel som en mester.”

“Han kører helt sikkert bilen til grænsen af dens ydeevne, hvilket er det, du leder efter af i en kører. Jeg synes, han er meget undervurderet, og jeg er utrolig glad for, at han er en del af vores organisation i dag.”

Albon ligger nummer 13 i den samlede stilling. Han har scoret 11 point i denne sæson.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023