F1-fans kræver 200.000 kroner i erstatning per person for brønddæksel-fadæse

Foto: Las Vegas Grand Prix

Flere Formel 1-fans er rasende over den behandling, de har fået, og har derfor lagt sag an mod Formel 1.

Intet mindre end 35.000 tilskuere har slået sig sammen om at lægge sag an mod Formel 1. Det skyldes, at de ved Las Vegas Grand Prix blev smidt væk fra tilskuerpladserne, fordi anden træning trak ud på grund af et løst brønddæksel.

Dette har medført, at de nye søger om en erstatning på 30.000 dollars per person. Dette svarer til lidt mere end 200.000 kroner.

De to advokatfirmaer Dimopoulos Law og JK Legal & Consulting har på vegne af de mange fans sagsøgt Liberty Media, som ejer Formel 1. Konkret har de sagsøgt dem for både ‘kontraktbrud, uagtsomhed og vildledende handelspraksis’.

Det var ikke meget træning, som tilskuerne fik lov til at overvære torsdag. Den første træning blev helt aflyst efter ganske kort tid, fordi Carlos Sainz kørte over et løst brønddæksel. Dette medførte, at man skulle tjekke alle de andre brønddæksler, og derfor blev anden træning også udskudt.

Anden træning var først slut kl. 04.00 lokal tid, men på daværende tidspunkt var der ingen tilskuere til stede. De var nemlig blevet bedt om at forlade stedet af ‘sikkerhedsmæssige årsager’.

De endte med at blive tilbudt et gavekort på 200 dollars til en fanshop. Ligeledes fik de at vide, at de af juridiske årsager ikke fik tilbudt en tilbagebetaling af deres penge.

Derfor er det også helt naturligt, at der er mange af dem, der er vrede. De billigste billetter koster nemlig omkring 1.000 euro. Hertil skal man også betale for rejsen og opholdet. Det har nu medført, at de vrede tilskuere har krævet 30.000 dollars i erstatning.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023