‘Er det mig eller bilen?’: Lewis Hamilton taler ud om svær tid

Foto: Clive Rose/Getty Images

Lewis Hamilton har indrømmet, at det har været en sæson med mange prøvelser. Dette har medført, at han har tvivlet på sig selv. 

For andet år i træk har det været en meget svær sæson for Mercedes. Det er naturligvis noget, der har påvirket Lewis Hamilton meget. Han har haft svært ved at følge med Max Verstappen, og har derfor ikke kæmpet med om verdensmesterskabet

Den syvdobbelte verdensmester sikrede sig kun en enkelt pole-position i 2023. Han formåede dog ikke at gøre dette til en sejr, hvorfor hans stime fortsætter. Han har nu kørt to hele sæsoner uden en eneste sejr.

På trods af dette, lykkedes det ham alligevel at sikre en samlet 3.-plads bag Red Bull-parret Max Verstappen og Sergio Perez.

“I sidste ende, når du har svære sæsoner som denne, vil der altid være øjeblikke, hvor du tænker: ‘Er det mig, eller er det bilen? Har du det stadig? Er det slut?’,” sagde Hamilton til BBC Sport.

“Fordi du mangler det, du ved… Når magien ske og  når alt samles: bilen, dig og den der gnist, er det ekstraordinært. Og det er det, du leder efter.

“Jeg er kun et menneske. Hvis nogen i verden fortæller dig, at de ikke har de ting, er de i benægtelse. Vi er alle mennesker.”

Hamilton forsøger stadig at vinde sit ottende mesterskab, hvilket vil gøre ham til den mest vindende F1-kører nogensinde. Derfor har han underskrevet en ny toårig aftale med Mercedes, hvilket ikke var hans plan.

“Det, du skal lære, er, at du aldrig skal sige aldrig. Men på det tidspunkt troede jeg bestemt ikke, at jeg ville fortsætte. De er vanvittigt lange sæsoner. Det er lang tid væk fra alle. Jeg har gjort det i 16 år. Det er opslidende,” har han sagt tidligere.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023