‘En halv chance’: Lando Norris kan skifte til McLaren-rival

Foto: David Ramos/Getty Images

Lando Norris kan potentielt forlade McLaren til fordel for en af rivalerne. Ekspert Peter Windsor mener, at han kan skifte til Alpine.

Selvom Lando Norris skulle have et ønske om at sætte sig bag rattet i en Red Bull-bil, er han blevet advaret om dette. Peter Windsor mener nemlig, at det vil betyde, at han blot bliver wingman for Max Verstappen.

Derimod vurderer han, at han vil være bedre tjent med et skifte til Alpine. Det bliver dog næppe en realitet, før hans kontrakt med McLaren udløber i 2025.

Den tidligere Ferrari- og Williams-teamchef blev spurgt om sandsynligheden for, at Norris skifter McLaren ud med Real Bull.

“Jeg er sikker på, at Lando ikke ser sig selv som en wingman for Max. Jeg er sikker på, at han tænker: ‘Jeg ville elske at køre i en Red Bull’,” siger han ifølge PlanetF1.

“Han tænker sikkert ikke mere end det. Han tænker bare over, hvor fantastisk det ville være at køre i en god bil og bare nyde en Red Bull-bil.”

“Men så begynder problemerne, for hvordan skal han slå Max Verstappen? Og hvad bliver der så af Lando Norris? Bliver han bare en rigtig god andenkører? Jeg tror, at det er sandsynligt.”

Derfor mener han, at der er en større chance for, at han skifter til Alpine. Omvendt kan det ikke udelukkes, at han blot beslutter sig for at forlænge med McLaren.

“Jeg tænker, at der er en halv chance for, at han skifter til Alpine. Er der ikke?” fortsatte han.

“Jeg siger det kun, fordi jeg forsøger at tænke over, hvilke andre steder, der er for Lando. Og det ville være et interessant skifte.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023