Disse tre F1-hold har nye opgraderinger med til Las Vegas Grand Prix

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Kun tre Formel 1-hold har nye opgraderinger med til Las Vegas Grand Prix.

Da der kun er to løb tilbage i denne sæson, er det ikke overraskende, at kun tre hold har nye opgraderinger med til Las Vegas. Langt de fleste hold har allerede rettet fokus mod bilen til næste sæson.

Alligevel har Alpine, McLaren og Aston Martin valgt at tage nye opgraderinger med til Las Vegas. Det skriver Crash.net.

Alpine

Beam Wing: Den bagerste Beam Wing er blevet fjernet, og den nederste bageste vingeprofil er blevet reduceret. Det er gjort for at håndtere langsiderne på Las Vegas Circuit. Ændringen reducerer mængden af modstand.

Frontvinge: Forvingen er en modificeret version af en tidligere konfiguration med yderligere trim til indenbordssegmentet. Det er den mest effektive måde at balancere den reviderede opdatering af bilens Beam Wing på.

Bagerste hjørne: De øverste flicks på bagtromlen er blevet fjernet. Det medfører en effektiv reduktion af luftmodstanden bag på bilen i forhold til kravene på denne bane.

McLaren

Beam Wing: En ny Beam Wing er blevet designet, som egner sig til de specifikke krav, som banen stiller. Den varierer belastningen mellem bagvinge og bjælkevinge.

Rear Wing: I forbindelse med den førnævnte Beam Wing er bilen også blevet udstyret med en ny Rear Wing Flap, der er designet til denne bane med henblik på at maksimere effektiviteten.

Aston Martin

Frontvinge: En vinge med en Front Wing Flap med reduceret incidens sammenlignet med den tidligere version. Denne flap skal balancere bilen med lavere bagvingeniveauer, da banen kræver den opsætning.

Motordæksel: Er blevet udstyret med et panel, der reducerer karrosseriets udgangsområde for at reducere luftstrømmen gennem bilen. Det gøres for at reducere køling ved lave omgivende temperaturer.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023