Disse 7 Formel 1-kørere står uden kontrakt og kan være ude efter denne sæson

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Intet mindre end syv Formel 1-kørere står uden kontrakt efter denne sæson. Og ikke alle er garanteret at være en del af feltet næste år.

Feltet i Formel 1 kan se helt anderledes i den kommende sæson. Det skyldes, at der er flere af feltets nuværende kørere, der står uden kontrakt efter denne sæson.

Dette omfatter tilmed nogle af de største navne i motorsportens ypperste klasse. Blandt andet har Lewis Hamilton og Daniel Ricciardo ikke nogen kontrakt, når denne sæson går på hæld.

I alt er der syv af kørerne, der står uden kontrakt efter denne sæson. Får de ikke sat en krusedulle på papiret inden længe, kan det derfor betyde, at de står uden job.

Netop derfor kan det ikke udelukkes, at der bliver introduceret nye kørere næste år. Desuden kan der også være kørere, der finder vej til nye hold. Der er endnu intet, der er udelukket.

Ifølge Express Sport er det de følgende syv kørere, der står uden kontrakt i den kommende sæson:

Lewis Hamilton
Daniel Ricciardo
Yuki Tsunoda
Kevin Magnussen
Nico Hulkenberg
Logan Sargeant
Zhou Guanyu

Der har især været meget snak om Hamilton, hvis kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson. De er i forhandlinger om en ny kontrakt, men intet er blevet aftalt endnu.

Derudover er Ricciardo vendt retur til feltet som afløser for Nyck de Vries hos AlphaTauri. Det er dog ikke et sæde, som han er garanteret at beholde.

Hos Haas står begge kørere uden kontrakter, men Hülkenberg forventes at blive forlænget. Det samme er tilfældet for Magnussen, om end der er en smule større tvivl om dette.

Både Zhou, Tsunoda og Sargeant er der fortsat tvivl om. Ingen af dem har fået nye kontrakter, og teamcheferne har generelt været stille om deres fremtid.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023