Desperate Red Bull: Indkalder Sergio Perez til krisemøde

Foto: Mert Alper Dervis/Anadolu Agency via Getty Images

Det begynder efterhånden at blive kritisk for Sergio Perez, der er blevet indkaldt til et møde hos Red Bull.

Red Bull-teamchef Christian Horner har bekræftet, at han har i sinde at ‘sætte sig ned’ med Sergio Perez. Ligeledes har han forklaret, at de vil ‘vende tilbage til det grundlæggende’ efter endnu en svær weekend for mexicaneren i Qatar.

Perez har generelt haft en meget svingende form, siden han var involveret i en ulykke i Monaco. Efter sommerpausen så det ud til at være ovre, da han kørte sig til en 2.-plads på Monza. Det viste sig dog ikke at være tilfældet.

Den mexicanske kører klarede sig hverken godt i Singapore og Japan, og fredag formåede han ikke at kvalificere sig til Q3 på Lusail International Circuit. Derudover var han også involveret i et sammenstød i sprintløbet lørdag, hvorfor han måtte udgå.

De omfattende reparationer betød, at Perez var nødt til at starte fra pitlane søndag. Ikke nok med det, kørte han flere gange ud over banens hvide streger, hvilket kostede i alt 15 sekunders tidsstraf. I sidste ende blev det kun til en 10.-plads og et enkelt point.

Derfor formåede han heller ikke at udnytte det faktum, at Lewis Hamilton allerede udgik i første sving. Det var ellers en oplagt mulighed for at lægge mere afstand til briten i den samlede stilling.

“Jeg tror, vi er nødt til at sætte os ned med Checo, fordi vi ved, hvad han er i stand til. Men han rammer ikke den form i øjeblikket,” sagde Horner ifølge RacingNews365.com.

“Vi har desperat brug for, at han finder den form for at beholde andenpladsen i mesterskabet.”

“Det er frustrerende, at han kun er kommet ud af weekenden med et point. Jeg mener, at selv fra den bagerste del af feltet, var der en mulighed for at score tungt eller anstændigt i dag.”

“Men vi støtter ham så godt, som vi kan, fordi der er tre andre løb på vej [USA, Mexico, Brasilien, red.]. Der er også en stor mængde point med sprintløb.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023