Derfor er Fernando Alonso fan af ‘normal’ Max Verstappen

Foto: Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images

Aston Martin-kører Fernando Alonso har givet udtryk for, at han er stor fan af Max Verstappen.

Fernando Alonso er en af de mest erfarne kørere i Formel 1. Derfor er det en stor ting at blive hyldet af spanieren. Netop dette har Max Verstappen oplevet, da Alonso er stor fan af hans ‘normale’ tilgang til livet uden for Formel 1.

Når der ikke køres løb i Formel 1, har Verstappen en tendens til at holde sig fra jetset-livsstilen. Derimod befinder han sig ofte hjemme i Monaco sammen med kæresten Kelly Piquet og hendes datter Penelope.

Den hollandske stjerne er også kendt for sin store forkærlighed for sim-racing. Ofte sender han live på Twitch, når han deltager i diverse virtuelle racerløb på sin simulator.

I et interview med BBC, har Alonso hyldet Verstappen for hans store dedikation og afvisning af berømmelsen.

“Jeg kan godt lide Max. Han er en kører, der kommer til banen om torsdagen og tager en Red Bull-uniform på. Så kører han lørdag og søndag og forlader banen. Derefter tager han hjem og kører sim-racing eller GT’er med sin far. Ellers nyder han bare motorsport generelt, mens han har et normalt liv,” sagde Alonso.

“Han kommer også fra Holland. Det er et land, der ikke har den store baggrund for F1. Han er stadig en meget normal person. Han elsker bare motorsport, og han er meget hurtig.”

“Jeg tror, at hans attitude og adfærd her på banen. Han er meget normal, og jeg kan godt lide den slags ting.”

Alonsos påskønnelse af Verstappen ser ud til at være gensidig. Hollænderen sagde tidligere på året, at han gerne ser spanieren tage sin 33. sejr.

“Jeg synes, at Fernando burde have vundet mange flere løb, end han har gjort,” sagde Verstappen til RacingNews365.

“Jeg synes, han fortjener meget mere. Jeg ville være meget glad for at se ham vinde nummer 33. Men på en måde vil jeg også gerne se ham vinde mere.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023