Daniel Ricciardos brud med McLaren forsætter: Sætter milliondyr superbil til salg

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Daniel Ricciardo tager yderligere afstand fra McLaren, da han har sat sin McLaren 720S Spider til salg.

Skulle du have et ønske om at eje en bil, der tidligere har været ejet af Daniel Ricciardo, er det nu muligt. Den australske racerkører har nemlig sat sin McLaren 720S Spider til salg.

Skal du have fingrene i den smukke bil, kræver det dog en seriøs saldo på bankkontoen. Bilen koster den 217.450 pund, hvilket svarer til over 1,8 millioner kroner.

Ricciardo forlod McLaren i sidste sæson efter to skuffende sæsoner. Hverken han eller holdet følte, at de opnåede de resultater, de drømte om. Derfor besluttede de at gå hver til sit.

Nu ser det ud til, at den australske stjerne tager yderligere afstand fra McLaren med salget af sin 720S Spider.

Bilen bliver solgt gennem McLaren New Forest, der skriver, at det er en cabriolet med to sæder. De oplyser også, at den accelererer fra 0-100 km/t på blot 2,8 sekunder. Desuden har den kun kørt 6.479 miles.

“McLaren New Forest er glade for at kunne tilbyde denne fantastiske 720S Spider i MSO Lantana-lilla, der blev brugt af Daniel Ricciardo i 2022-sæsonen,” skriver forhandleren.

Ricciardo forlod McLaren i slutningen af sidste sæson, hvor de blev enige om at ophæve hans kontrakt. Oprindeligt havde han fået en kontrakt på tre år, men han nåede kun at fuldføre to af dem.

Selvom han vandt Italiens Grand Prix i 2021 foran sin holdkammerat Lando Norris, var han ofte langsommere end den unge brite. Det resulterede i, at McLaren blev mere og mere utilfredse. I denne sæson er han blevet afløst af Oscar Piastri.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023