Daniel Ricciardo modtages med ekstatisk jubel hos AlphaTauri

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Daniel Ricciardo er blevet offentliggjort som ny kører hos AlphaTauri, og nu er han blevet officielt budt velkommen i Faenza.

Der har længe været spekuleret i, om det ville være muligt for Daniel Ricciardo at vende tilbage til Formel 1-feltet. Nu har han fået en gylden mulighed for netop dette.

Den australske racerkører er blevet offentliggjort som afløser for Nyck de Vries. Han blev fyret i kølvandet på Storbritanniens Grand Prix, og nåede for kun at køre 10 løb for holdet.

De Vries var ellers blevet spået en stor fremtid i Formel 1, da han havde et imponerende CV med sig ind i sporten. Blandt andet har han vundet mesterskabet i både Formel E og Formel 1. Desuden fik han også en imponerende debut i Formel 1 for Williams sidste år.

I år har han ikke haft held med at få tingene til at fungere, og kunne ved de fleste lejligheder ikke matche holdkammeraten Yuki Tsunoda.

Hans fyring har gjort plads til, at Ricciardo er blevet budt velkommen tilbage til feltet, efter at være blevet hyret af McLaren. Han nåede at køre to sæsoner den den store succes for det Woking-baserede hold.

Den ottedobbelte løbsvinder har bevist, at han har evnerne til at køre i Formel 1. Det beviste han igen under Pirellis dæktest på Silverstone. Angiveligt skulle det være hans præstationer her, der gjorde, at han blev budt velkommen tilbage til feltet.

I et opslag på de sociale medier kan man se den australske kører blive budt velkommen til i Faenza. Her bliver han mødt af bifald fra de fremmødte. Han får debut for holdet allerede om en uge, hvor feltet skal en tur til Ungarn.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023