Daniel Ricciardo i AlphaTauri er en Red Bull-advarsel til Sergio Perez

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Daniel Ricciardo er tilbage i Formel 1, da han er blevet udlånt til AlphaTauri, hvor han skal overtage efter den fyrede Nick de Vries.

Da han mistede sit sæde hos McLaren, gjorde Daniel Ricciardo det klart, at han ønsker at få en chance i en topbil.  Derfor har han sæt næsen op efter et sæde hos Red Bull.

Han fik ikke mulighed for at få et sæde i Formel 1 i denne sæson. Det var på tale, at han kunne køre for Haas, men dette afviste han selv. Derfor har han taget en sæson som reservekører.

Men dette bliver der nu sat en stopper for, da AlphaTauri har valgt at fyre Nyck de Vries. I stedet for at hente en ung kører op, har de besluttet at låne 34-årige Ricciardo hos Red Bull.

Selvom det handler om, at De Vries ikke har præsteret godt nok, er det også en advarsel til Sergio Perez. Det skriver RacingNews365.

Perez har på det seneste haft meget svært ved at præstere optimalt. Det har især været i kvalifikationen, hvor han i fem løb ikke har fået en plads i Q3.

Når Ricciardo overtager AlphaTauri-bilen, kommer han næppe til at kæmpe med om en plads i Q3. Derfor er der heller ikke nogen chance for, at han kommer til at kæmpe med om sejre og podier.

Derfor er der også blevet stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor han har valgt at acceptere at køre denne bil. Kort sagt handler det om at lægge pres på Perez, da han håber på at kunne overtage sædet fra den mexicanske kører.

Ricciardo kommer afgjort ikke til at være en del af den langsigtede genopbygning af AlphaTauri. Derfor er der også en formodning om, at han kun har sædet resten af denne sæson.

Ifølge RacingNews365 har Red Bull dog sendt et klart signal til Perez om, at han skal forbedre sig, hvis han ikke vil miste sit sæde.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023