Daniel Ricciardo har taget kontrollen over AlphaTauri på blot to løb

Foto: Shutterstock

Daniel Ricciardo havde en masse at bevise, da han vendte retur til Formel 1-feltet. Det er han godt på vej til at gøre.

Efter blot to løb hos AlphaTauri, har Daniel Ricciardo bevist, at han ikke er vendt tilbage for sjov.

Den australske racerkører hoppede ind i sin AT04 med viden om, at den ville være bagerst i feltet. Alligevel har han vist, at hvis heldet tilsmiler ham en smule, kan han kæmpe med om pointene.

Indtil videre har AlphaTauri vundet et enkelt point i denne sæson. Det er blevet vundet af japanske Yuki Tsunoda.

I sit første løb i AT04, formåede Ricciardo at køre sig til en 13.-plads. Derfor overgik han også sin holdkammerat allerede i første løb, da Tsunoda sluttede på en 15.-plads.

I lørdagens sprintløb sluttede Ricciardo på en 10.-plads, men lå i store del af løbet i pointene. For Tsunoda gik det ikke lige så godt, og han måtte derfor nøjes med en 18.-plads.

Derfor har det ikke taget den tidligere Red Bull- og McLaren-kører lang tid at finde sig til rette hos AlphaTauri. Sådan lyder det fra Formel 1-ekspert Ted Kravitz hos Sky Sports.

“Hvis dette var et Grand Prix, ville Ricciardo score et point,” sagde Kravitz.

“Det er fænomenalt. Det vil jeg kalde det. Jeg vil virkelig understrege betydningen af det resultat og kalde det fænomenalt.”

Så Ricciardo er klart holdlederen. Han er klart holdlederen nu. Jeg er ked af det Yuki, men det er han. Du kan forstå det. Han har vundet syv eller otte grandprixer.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023